VoresKBH app til de trofaste fans

Den Danske topklub F.C. København har fået udviklet en app 'VoresKBH', der skal være med til at forbedre fanoplevelsen, og give deres mange tilhængere de bedste forhold til FCK’s kampe. App'en er tilgængelig til både iOS og Android.

iPhone 6 template i hvid farve
VoresKBH
Fck app

VoresKBH giver dig nem adgang til dit yndlingshold

VoresKBH App’en  henvender sig til klubbens mange fans, og skal erstatte den eksisterende FCK app. Fans kan således se frem til at få digitaliseret deres sæsonkort, følge med i deres medlemskab, se hvordan de opnår rabatter samt optjene loyalitetspoints. I app’en vil det også blive muligt at se relevante nyheder, spillerprofiler og nyeste videoklip fra FCK TV (Youtube channel), samt købe billetter og andet merchandise.

I app’en er der endvidere mulighed for at se nedtælling til næste kamp - og når vi nærmer os kampstart kan brugeren gå direkte til Telia Parken Live app'en for at se LIVE streaming fra kampen.

De danske løver

De ti-dobbelte danmarksmestre FCK har hjemmebane i Telia Parken - en kunde vi også har udviklet en app for. F.C. København har vundet Superliga-medaljer 15 sæsoner i træk, hvilket er rekord i dansk fodbold. Derudover har FCK vundet seks pokaltitler, kvalificeret sig til europæisk gruppespil ni sæsoner i træk, heraf tre gange til Champions League.

fck logo i orginale farver

Stringens i den visuelle identitet

Farver i den visuelle identitet for FCK Parken app
Font i fck parken app
Boks opsætning i fck parken app
Iconer og logos fra fck parken app

Opdatering med Drupal

FCKs nye app 'VoresKBH' er udviklet på Drupal platformen, hvilket gør at FCK har fri mulighed for nemt og hurtigt at opdatere indholdet i app’en med relevante nyheder samt begivenheder fra den web-løsning vi har lavet til dem.

Derudover har deres mange fans mulighed for at modtage push-beskeder, hvilket er praktisk for at holde dem underrettet med vigtig information såsom forsinkelser, tilbud, målscore m.m. App’en er også for den spillelystne, da den viser kampens odds, giver adgang til både pre-match og livebetting via Unibet.

Fck app

Billeder fra projektet

FCK app

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil