Dinnr giver dig tiden tilbage

Nye takeaway koncepter kommer løbende til, og i supermarkederne fylder convenience produkterne efterhånden en del.

Dinnr er et super spændende koncept, som virkelig rammer hele convenience-bølgen. Nu bliver det bare endnu nemmere for dig som forbruger. Konceptet er ret simpelt…

App'en er udviklet til iOS og Android, og vi har derudover lavet backend og webinterfaces til køkkener, distributører og administration.

iPhone 6 template i hvid farve

Det ærlige koncept

Missionen er at give mere tid til danskerne i hverdagen ved at levere sund og veltilberedt aftensmad direkte på arbejdspladsen – til en fornuftig pris. Det er nemt – det er lavpraktisk – det er hverdag!

Dinnr’s aftensmåltid bliver leveret i køletasker på arbejdspladsen lige til at tage med hjem. De tilstræber økologi og et bæredygtigt koncept, hvor de arbejder aktivt for at minimere madspild. Folket bag dinnr er alle forældre, og ved derfor, hvor svært det kan være at tilfredsstille hele familiens smagsløg. Derfor er der selvfølgelig udviklet særlige aftensmåltider, som er mange børns favoritter! Et aftensmåltid fra dinnr er færdiglavet – ikke fabrikslavet. Alle retter er hjemmelavet fra bunden hos udvalgte køkkenpartnere.

Stringens i den visuelle identitet

UI, UX og design

For Dinnr var Time-to-market en vigtig faktor. Derfor havde vi i første fase fokus på kernefunktionaliteten, mens de ekstra - med gode - ideér kom i back-log'en. 

I selve app'en som er slutbrugerens daglige værktøj, har det været vigtigt at give et godt overblik over menuen de kommende dage. Samtidigt så har vi gjort meget for at gøre bestilling og betaling utroligt nemt. Det kræver ganske få "kliks" at bestille aftensmaden....

 

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil