UI, IA og design

"For os er design veludført når brugervenlighed, identitet og funktionalitet går op i en højere enhed"

Hos Adapt Mobile arbejder vi altid ud fra et mantra, der hedder “brugeren først”.
Med det mener vi, at brugeren altid bør komme i første række, når det kommer til udvikling og app design. Vores dygtige designere ved hvad der kan lade sig gøre - og hvad der ikke kan, og forstår herved at harmonere det visuelle med det funktionelle design. Efter vores mening, skal en app nemlig ikke blot se flot ud, men også være brugervenlig for at være vellykket.

Lad brugeren genkende funktioner i appen

Vi følger altid de gængse standarder og trends inden for touch-baseret design, men vi mener også at det er vigtigt at forholde sig kritisk til, hvad eksempelvis Apple og Google sætter i søen. Det er dog vigtigt at følge disse trends, da rigtig mange af de brugere vi udvikler apps til, dagligt benytter apps fra App Store og Google Play. Ved f.eks. at benytte navigationsprincipper, tabs og “swipe gestures”, som brugeren allerede kender til i forvejen, vil de hurtigere adaptere og lære din nye app at kende. Vi gør oftest brug af disse funktioner, da chancen for at brugeren ikke giver op og sletter din app dermed bliver større.

For os er design veludført når brugervenlighed, identitet og funktionalitet går op i en højere enhedDesign og identitet

Godt design kan defineres på mange forskellige måder, men for os er design veludført når brugervenlighed, identitet og funktionalitet går op i en højere enhed. Vi har nogle af landets bedste designere, der gennem kvalitetsbevidsthed og nytænkning, udarbejder smukke løsninger som er med til at tage dit brand til nye højder. Ved at benytte iOS- og Android standard UI-komponenter sikres der en stor genkendelighed for brugeren. Det kan være en funktion som brugeren allerede kender, og som før nævnt kan dette være en fordel, både i forhold til udviklingstid og genkendelighed. Vi mener derfor at man kan komme langt ved at læne sig op ad de allerede afprøvede og fungerende UI komponenter, og derfra tilpasse det til kundens identitet.
Læs mere om udvikling af apps.

Dedikeret design team og UX Lab

Adapt Mobile har et dedikeret design team bestående af konceptudviklere, AD’ere og designere for at kunne imødegå vores kunders behov og skabe de flotteste apps på markedet. Vi har desuden mulighed for at lave brugertest i Adapt UX usablility lab.

Kontakt

Anders

Skov Pape

Partner / Creative Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail