Strategi og analyse

Vi undersøger hvad brugerne ønsker, og hvordan vi passer det ind i netop din virksomheds forretning

Udgangspunktet for en succesfuld app er en solid strategisk køreplan.
Hos Adapt Mobile er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at planlægge og gennemføre hele analyseprocessen fra ide til koncept, så vi sikrer, at du når dine mål med appen.

Vi hjælpe dig med at planlægge og gennemføre hele analyseprocessen fra ide til koncept, så vi sikrer, at du når dine mål med appen.

Grundigt analysearbejde

Alle vores projekter starter med et grundigt analysearbejde.
I analyseperioden sætter vi brugeren først gennem brugeranalyser, interviews og research, for at kunne give dine kunder den bedste oplevelse.
Med andre ord undersøger vi hvad brugerne ønsker, hvordan vi giver dem det, og hvordan vi passer det ind i netop din virksomheds kommunikations og/eller forretningssituation.

Langsigtet samarbejde

Den digitale verden er konstant i udvikling, og derfor bør din digitale strategi også være det.
Hos Adapt Mobile udarbejder vi en overordnet langsigtet plan, men er samtidig omstillingsparate med jævnlige tilpasninger og opdateringer.
Konstant ændrede forbrugsvaner og nye digitale krav, gør levetiden for apps meget kort, hvis de ikke løbende opdateres og videreudvikles.

Vi ønsker derfor et langsigtet samarbejde, så vi kan hjælpe dig med at nå dine mål og agere i den meget omskiftelige app-verden.

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil