Praktikplads / studiejob

Mangler du praktikplads eller studiearbejde?

I Adapt Mobile søger vi løbende praktikanter og studerende - både til app-udvikling, design og projektledelse. Vi har igennem flere år haft fremragende erfaringer med at have studerende tilknyttet, og de fleste af dem er stadig hos os - enten som studerende eller fuldtidsansatte. Hver gang vi indgår et samarbejde med studerende er det med henblik på en fastansættelse på sigt. Det er derfor vigtigt for os at personen passer ind socialt, har udviklingspotentiale og masser af gåpåmod.

 

Ingen dumme opgaver

Hos os findes der ingen "dumme opgaver", og du vil fra start arbejde med rigtige projekter, rigtige kunder og rigtige udfordringer. Du vil naturligvis læne sig op af sine mere erfarne kollegaer, og alt afhængig af ens evner vil du blive tildelt opgaver der svarer til dit niveau.

 

Ingen dumme spørgsmål

Vi tror på at man bliver klogere af at spørge. Vores holdning er derfor, at hvis man møder et problem man ikke kan klare - ja så spørger man. Der er sandsynligvis en kollega der kan svaret, og man mister hverken stolthed eller anseelse ved at spørge - man bidrager derimod til at vi løser vores opgaver hurtigst og mest korrekt samtidig med vi bliver klogere.

 

Vi tilbyder

Et sjovt og ungt arbejdsmiljø med 16+ talentfulde og dedikerede kollegaer (samt 70+ kollegaer i vores søstervirksomhed Adapt A/S). Vi er et teknisk stærkt app-bureau med et godt setup. Vi er en ung virksomhed, så du har mulighed for at være med til at forme kulturen, processer og profil. Vil du vide mere om vores team? Følg os på www.facebook.com/adaptmobiledk eller @adaptmobile på Instagram.

 

Kontakt og spørgsmål

Vi er altid åbne for spørgsmål både ved uopfordrede og opslåede stillinger. Du kan derfor blot ringe på 71 996 995 eller sende en mail på job@adaptmobile.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil