Om Adapt Mobile

Vi udvikler fantastiske apps ved at kombinere forretningsforståelse, design og teknologi

Adapt Mobile er et digitalt app bureau i rygende udvikling, bestående af en håndfuld af landets bedste appudviklere. Vi hjælper store virksomheder og brands til at trives i det mobile rum ved at designe, udvikle og implementere en lang række alsidige mobilprojekter. Herunder beskæftiger vi os med både native apps, web apps, mobile kampagner og responsive websites. Vores ambitionsniveau og forkærlighed for apps er virksomhedens drivkraft, hvilket ses på vores mange projekter og innovative løsninger. - Se vores mange cases!

Appudvikling er en holdsport

Vi arbejder som et team, hvor der altid er et stærkt samspil mellem vores projektledere, udviklere og andre medarbejdere. Når du bliver kunde hos Adapt Mobile bliver du også en del af holdet og vi går meget op i at opretholde en tæt dialog, for at gøre arbejdet hurtigere og mere effektivt.

- Se hele vores team under medarbejdere

Ung og frisk

Adapt Mobile er på samme tid både et nystartet app bureau og et etableret digitalt bureau. Forstået på den måde at vi i december 2013 udskilte Adapt Mobile fra vores søstervirksomhed Adapt A/S. Adapt har udviklet mobile løsninger i en årrække - men med den øgede fokus på mobile platforme, så tog vi beslutningen om at skille de mobile ressourcer ud i Adapt Mobile. Det har vi ikke fortrudt og det kommer vores kunder til gode.

Mere end blot et projekt

Vi arbejder som et team for at opnå de bedste resultater, og når du bliver kunde hos os er du mere end blot et projekt. Gennem kvalitetsfokus og samarbejde gør vi en dyd ud af at personliggøre hver app, så vi kan skabe enestående resultater der løfter dit brand til nye digitale højder.
Adapt Mobile arbejder 360 grader, og hjælper dig igennem hele processen fra strategi og design, til udvikling, analyse og test.

- Du kan læse mere om processen under ydelser.

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil