App udvikling

Vi finder frem til den bedste platformsløsning, for at sikre den mest optimale vedligeholdelse

Hos Adapt Mobile besidder vi en håndfuld professionelle appudviklere, der alle har en stor teknologisk erfaring og forkærlighed for det de laver. Vi udvikler både native apps til Android, iOS og Windows Mobile, og derudover leverer vi også webapps samt mobiloptimerede hjemmesider.

Hvilken platform passer til dig?

Vi lægger stor vægt på dialog med vores kunder, og sammen tage stilling til hvilke platforme man som virksomhed skal vælge til sit projekt. Skal det være en hjemmeside?, kun en Android eller iPhone app? - eller skal produktet ud på flere platforme? Disse spørgsmål afgøres som regel af hvor brugerne befinder sig og hvor mange der er på de forskellige platforme, men indimellem kan det også være en politisk beslutning hos kunden der afgør valget. Uanset hvilken situation din virksomhed er i, står vi klar til at rådgive dig bedst muligt.
 

Vedligeholdelse

Når vi udvikler native apps udvikler vi enten direkte til den enkelte platform, eller med cross platform værktøjer. Når vi benytter cross platform værktøjer udvikler vi fx. til iOS og Android på én gang - og derved har vi kun en kodebase at vedligeholde. Dette kan give nogle fordele i forhold til vedligeholdelse af app'en. Dog kan det også betyde at nogle funktionaliteter er sværere at implementere, da teknologien ikke understøtter alt hvad der er muligt på den enkelte platform. Gennem grundig analyse og strategiske overvejelser, finder vi i samråd med jer frem til den bedste platformløsning for at sikre den nemmeste vedligeholdelse.

Grundig test

For at indvolvere og sikre vores kunders tilfredshed, levere vi løbende testversioner af applikationen i udviklingsfasen. Dette gør vi så kunden kan følge med i udviklingen og evt. få lavet tilpasninger. Vi tester internt på samtlige understøttede iPhone modeller (typisk fra iPhone 4S og nyere) samt en bred vifte af Android og Windows Phone modeller. Dette gør sig desuden også gældende for webprojekter.

Vi mener at et grundigt testforløb er vigtigt for at sikre færrest mulige fejl, og give vores kunder tryghed når produktet skal lanceres.

Kontakt

Erik

Vitger Beuschau

Partner / Technical Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail