Adapt Usability Testcenter

Vores observationer giver os en hel unik indsigt, som vi bruger til at udvikle nogle af landets bedste apps

Hos Adapt Mobile tilbyder vi danmarks bedste User Experience laboratorium, hvor vi har mulighed for at live-teste brugernes direkte indtryk, reaktioner og adfærd. Vi har et tilknyttet observationslokale, hvorfra kunder og konsulenter kan overvære testen gennem envejsglas. Adapt UX lab tilbyder et yderest erfaren team som består af en Usability specialist og to UX designere, samt en Senior konsulent som står for hele faciliteringen.

Forstår du dine kunders adfærd?

UX tests er enormt brugbare for videreudvikling og optimering af vores design- og evalueringsprocesser, da de giver os konkret viden om eventuelle problemstillinger og udfordringer testpersoner oplever undervejs. Testene giver os reele tal og fakta, og hvor andre bureauer arbejder ud fra ideer og antagelser, træffer vi vores konklusioner ud fra empirisk belæg og dokumenteret forsøg. Disse observationer giver os endvidere en hel unik indsigt i målgruppens behov og ønsker.

Test din løsning

Adapt Usability Testcenter kan håndtere alt fra én testperson og helt op til 12 testpersoner samtidig, og anvender både costumer journeys, user stories, brugertest, konverteringstest af købs- og indmeldingsflows, fokusgrupper, A/B tests, samt eye- og mouse tracking. Test af User Experience har eksisteret i mange år til websitet, men i forhold til test af app løsninger er Adapt Mobile et af de eneste app bureauer i Danmark med sådan et setup.

Læs mere om Adapt Usability Testcenter

Kontakt

Anders

Skov Pape

Partner / Creative Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail