Brugervenlig løsning forbedre virksomhedernes driftsøkonomi

Traffilog har bedt Adapt Mobile om hjælp med videreudviklingen af deres flådestyringssystem på den mobile platform, således at det nu er blevet endnu nemmere for deres mange kunder at aflæse og forstå deres kørselsadfærd.

Dette er blot første del ud af tre, hvor de resterende funktioner løbende vil blive tilført i løbet af året til både iOS og Android.

Sort iPhone 6 template
traffilog app
traffilog app

Hold track på dine køretøjer

Traffilog’s nye app ‘Sirius’ er forbundet med deres intelligente flådestyringssystem, der giver kunden en unik mulighed for at forbedre virksomhedens driftsøkonomi. Via grafiske og let overskuelige rapporter tilsendt app’en, får brugerne nu det fulde overblik over deres kørselsadfærd, brændstoføkonomi, køreruter og tidsforbrug.

Gennem app’en har brugeren bl.a. mulighed for at se live informationer om køretøjets hastighed, position, retning på et kort eller satellitbillede, samt opstilling af lister efter dato og tidsinterval og meget mere.

Hvem er Traffilog

Traffilog har en førende position inden for innovativ og avanceret telematik samt lokationsbaserede tjenester på europæisk plan. Ved brug af ‘Sirius’ har deres mange store kunder oplevet en større kørselssikkerhed på vejene og en grønnere og mere miljøvenlig kørsel. Her er værd at nævne kunder såsom Mc Donalds, Fedex, UPS, G4S, Falck og mange flere.

Hør, hvordan Sirius har været med til at øge sikkerheden i trafikken, og nedsætter brændstofforbruget for Falck: 

Stringens i den visuelle identitet

traffilog app
traffilog app
traffilog app
traffilog app

UI, UX og design

Traffilog gør brug af deres special udviklede mini computersystem 'B On Track', der kan installeres i næsten alle køretøjer. ‘B On Track’ tracker og sender signal til systemet om chaufførens kørselsadfærd, der kan bruges til udvikling af medarbejdere og gøre op med de dårlige køre-vaner.

Sirius er designet med moderniseret funktioner fra tidligere versioner, der gør det nemt for brugeren at navigere i app’en. Samtidig er den gule farve gennemtrængende i app’en, for at brugeren hurtigt kan genkende traffilog som udbydere.

traffilog app

Billeder fra projektet

traffilog app

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil