Social platform bringer sportsentusiaster sammen! 

Vi elsker sport, vi elsker at være sociale, og så elsker vi at dele vores unikke oplevelser med hinanden. Toodl er en ny social platform for sportsudøvere, der bringer alt dette sammen i ét koncept.

I Adapt Mobile har vi udviklet denne nye platform for Toodl, hvor målsætningen er at få mennesker til at mødes, dyrke sport sammen og dele deres oplevelser igennem app’en.
For Toodl var det vigtigt at lancere en ny social platform, hvor brugerne skulle have en følelse af at navigere i et komplet socialt sportsunivers. For at blive det foretrukne sociale netværk indenfor sport, var det vigtigt at lancere en gennemarbejdet platform, hvor der var fokus på den gode brugeroplevelse.

Den gode oplevelse er skabt på baggrund af et bagvedliggende arbejde, der rummer alt fra brugeradministration og sociale integrationer til avancerede notifikationsopsætninger og videofiltre.

 

Sort iPhone 6 template
Toodl app design
Toodl app design

Optag og del dine sportsoplevelser

Videoindhold er omdrejningspunktet for platformen, hvor du kan dele alle dine sportsoplevelser med andre brugere. Optag en Moment-video, tilføj et filter og del oplevelsen. Andre brugere vil nu kunne se, like og give feedback på dine videoer og skabe en masse sociale interaktioner.

Har du mod på at udfordre andre i sport, kan du lave en præsentationsvideo af dig selv og matche med andre brugere af samme interesse.

App’en tager udgangspunkt i lokalområdet, og brugerne bliver således præsenteret for indhold og andre brugere på baggrund af deres placering.

 

Stringens i den visuelle identitet

Toodl app design
Toodl app design
Toodl app design
Toodl app design

Brugerstyring, dataindsamling og segmenteret push

For Toodl var det vigtigt at få et gennemarbejdet koncept - både for brugerne, men også for administratorerne.

Udover de to apps til iOS og Android, består konceptet derfor af et avanceret administrationssystem, hvorfra Toodl kan foretage alt fra brugeradministration og oprettelse af filtre til indsamling af data og udsendelse af segmenterede pushbeskeder.

Det tekniske setup gør det muligt for Toodl at udvikle platformen over tid, og administrere alt deres data, som er afgørende for forretningsmodellen bag konceptet.

 

Toodl appicon

 

Toodl app design

Kontakt

Michael

Kruse Sørensen

Client Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Michael Kruse Sørensen Project manager i Adapt Mobile