Populært Facebook-spil har sat til søs på den mobile platform

Efter megasuccesen Airline Manager med over 190.000 downloads har Xombat ApS endnu engang samarbejdet med Adapt Mobile omkring appudvikling. Denne gang er der tale om det populære facebook-spil Shipping Manager.

App'en er i første omgang tilgængelig til Android.

Samsung s6 white android phone front
Forside på Shipping Manager app
Shipping manager app fra siden

En app lastet med muligheder

Shipping Manager er et underholdende og udfordrende univers, der gør brugeren til administrerende direktør med ansvaret for eget rederi og alt hvad det indebærer. Her er spillerens opgave at købe nye eller brugte skibe, planlægge rentable ruter, beregne den mest optimale hastighed for at reducere brændstofforbruget, købe brændsel når det er billigt, pleje sine medarbejdere, foretage kloge investeringer og meget mere. Det er endda muligt at planlægge og oprette nye ruter mellem mere end 4.000 havne rundt om i verden.

Udover de mange gratis muligheder spillet tilbyder, har brugerne endvidere mulighed for at tilkøbe ekstra funktioner gennem in-app betaling.

Vind i sejlet for Shipping Manager

Ligesom Airline Manager er også Shipping Manager oprindeligt udviklet til Facebook. Grundet spillets store popularitet med over 450.000 spillere, blev det besluttet at udvide det med en native app til Android. De 100.000 månedlige aktive spillere har nu mulighed for at spille selv når de er på farten, og med en tilgang på over 1.200 nye brugere om dagen beviser app’en sit værd. Med Shipping Manager har brugerne endvidere mulighed for at gøre brug af Facebook login, så de nemt kan spillere videre fra telefonen og slipper for at skulle huske på koder og andre profiloplysninger på tværs af platforme. 

Stringens i den visuelle identitet

Farve element for Shipping Manager app
Shipping Manager font
Design element i Shipping Manager App
Ikoner fra Shipping Manager app

Interaktion og indlæring

Shipping Manager er udfordrende grundet spillets kompleksitet, men giver samtidig brugerne en større forretningsforståelse for kravene ved handel i et rederi. Endvidere er det muligt i spillet at udføre investeringer i selskaber, og følge med i udviklingen af ens og andre virksomheds værdi. Dette gør også spillet konkurrencepræget, da det er muligt at konkurrere med sine venner og finde ud af, hvem der er den bedste leder i branchen.

Se flere eksempler her
Shipping manager app fra venstre

Billeder fra projektet

Shipping manager

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil