Roskilde Festival MusicSuggest

Har du har svært ved at overskue, hvad du skal høre på Roskilde festival?

I så fald bør du downloade iPhone app’en Roskilde Festival Music Suggest, som giver anbefalinger til, hvad du skal høre på festivalen og mulighed for at læse mere om kunstnerne.

Desuden kan den bruges til at lave musikprogrammer til de enkelte scener, samt hjælpe dig med at huske hvornår dine favoritkunstnere spiller.

Nordeuropas største festival med
mere end 130.000 besøgende

Roskilde Festival er en festival afholdes syd for Roskilde i Danmark og er en af de største musikfestivaler i Europa og den største i Nordeuropa. 

Roskilde festival er en non-profit organisation, der består af ca. 50 fastansatte og tusindvis af frivillige. Under selve festivalen vokser antallet af frivillige, ulønnede medarbejdere til ca. 32.000, som enten arbejder i festivalboderne, bygger scener, passer på folk, telte og biler eller andet.

Integration til flere services

Der er lavet en integration til Echonests API, der hjælper med at sammenligne de forskellige artister. Derudover er der lavet et feed med information, som kommer fra Heroku. Der er en server, som løbende tjekker, om der er ændringer i Roskildes musikprogram, som herefter opdaterer feedet. 

Det orginale logo for Roskilde festival

Stringens i den visuelle identitet

Farve skala for Roskilde festival app
Design element for Roskilde festival app
Roskilde festival musikere
Roskilde festival design ikoner

Gå på opdagelse i kunstnere

Roskilde Festival MusicSuggest er først og fremmest en app til at inspirerer festivallens gæster. Med app'en kan gæsterne favoritmarkere deres yndlingskunstnere, læse om kunstneren, se musikvideoer og hører musik via spotify.

Vinder af Official Roskilde Labs
2013 & 2014!

Roskilde Festival MusicSuggest har for andet år i træk vundet Roskilde festivallens labs konkurrence. 

Se flere eksempler her

Billeder fra projektet

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil