Motiverende rygestop app

Har du svært ved at lægge cigaretterne på hylden?
60% af alle nuværende danske rygere ønsker at stoppe. Det er 90.000 danskere som lige nu kæmper med at kvitte cigaretterne. Selvom forbruget af e-cigaretter er stigende, er antallet af rygere ikke faldet det seneste år.

Adapt Mobile blev derfor kontaktet af Quiit, som ønskede at få udviklet en app, der kunne gøre noget ved danskernes rygevaner.

iPhone 6 template i guld farve
quiit app forside - velkommen
Quiit rygestop app - step by step

Hvem henvender app’en sig til?

Adapt Mobile har udviklet app’en Quiit, der skal hjælpe brugere gennem deres rygestop. Mange rygere ønsker at kvitte tobakken, men mangler motivationen til at gennemføre. Det kan Quiit hjælpe med.

App’en fører brugeren gennem mere end 10 trin med personlige spørgsmål, som både skaber motivation og et klart overblik over de mange fordele der følger med et rygestop.

Så hvad enten det er muligheden for at spare penge, være et godt forbillede eller ønsket om en sundere livsstil, så kan Quiit hjælpe med forslag til at komme bedst muligt gennem rygestoppet.


App icon

Stringens i den visuelle identitet

Primære farver
Font types
Design elementer
Ikoner

Enkel og funktionel opdaterings-platform med Drupal

Quiit er udviklet til iOS og kan downloades i App Store. Den koster mindre end ét enkelt nikotinplaster (7 kr,-). App’en fås både på dansk og engelsk. Løsninge har et tilhørende Drupal CMS, så Quiit nemt selv kan vedligeholde og opdatere indholdet i app'en.

Funktionalitet og design i fokus

For at skabe motivation til at stoppe, har funktionalitet og design været det centrale omdrejningspunkt for app’en. Udtrykket er positivt og budskabet kommunikeres klart og tydeligt, for at opnå den mest optimale brugervenlighed.

Se flere design eksempler her
Quiit rygestop app - step by step

Billeder fra projektet

Quiit app holdes i hånden

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil