Optimera sætter medlems- og gavekort i system

Adapt Mobile har sammen med byggemarkedskæden OPtimera designet og udviklet en app, der indeholder brugerens medlemskort og samtidig gør det nemmere for kunden såvel som OPtimeras medarbejdere at oprette, indløse og administrere gavekort.

App’en fås til både iOS og Android.

Sort iPhone 6 template
Optimera app forside
Optimera app Gavekort side

Overskuelig indkøbsproces

Den nye app fungerer både som et digitalt medlems- og gavekort.
Det gør det nemt og overskueligt for Optimeras kunder og medlemmer at handle i butikkerne, uden at skulle bekymre sig om fysiske kort. OPtimeras kunder som via et medlemskort har adgang til rabat kan bruge app'en i butikkerne.

Til håndtering af gavekort har vi udviklet et system som kan håndtere udstedelse, indløsning og administration. Optimeras kunder bruger app'en til brug af gavekortet, mens vi til Optimeras ansatte har udviklet et webbaseret administrationsmodul, som håndterer deres del af processen.

Samtidig bliver det nemt for Optimera at komme i direkte kontakt med deres medlemmer vha. et detaljeret push-system, hvor de kan sende relevante tilbud og nyheder til de forskellige segmenter.

Om Optimera

Optimera har 18 forretninger fordelt over hele landet, og henvender sig primært til den ihærdige selvbygger og de professionelle håndværkere. Byggemarkedskæden er ejet af den franske koncern saint-Gobain, der er en af Europas største virksomheder inden for fremstilling og distribution af byggematerialer.  

Optimera logo

Stringens i den visuelle identitet

Visuel identitets farver
Font types
Design elementer
Icons optimera

Nye muligheder for kundekontakt og mersalg

Optimera app’en indeholder også et integreret kort med mulighed for rutevejledning, så kunderne hurtigt kan finde den nærmeste forretning. Her har kunderne også mulighed for at markere deres favorit byggecenter, for på den måde at modtage relevante tilbud for netop denne butik. Derudover deler app’en også ud af relevante tips og tricks via. dens ‘inspiration side’, der giver kunderne ny viden samt mulighed for at se værktøjet i aktion.

Inspirations siden er således en smart funktion der bidrager til en højere kundeservice, fastholder kundernes interesse og opfordrer til mersalg.

Se flere eksempler her
Optimera app inspiration side

Billeder fra projektet

Optimera mosaik

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil