Den korteste vej til en hurtig pizza!

E-takeaway og Adapt Mobile har sammen udviklet den innovative app; OneClickPizza.  EN simpel og brugervenlig app der har fjernet al unødvendig funktionalitet og indhold, og dermed rammer målgruppen spot on.

 

 

iPhone 6 template i hvid farve
One click pizza app
One click pizza app

En ny brugeroplevelse indenfor onlinebestilling

60% af alle mellem 17-30 år bestiller typisk den samme pizza, når de bestiller takeaway - og i målgruppen er det typisk også meget de samme pizzaer der bestilles. Ser man på markedet inden for bestilling af take-away i dag, så har stort set alle de forskellige bestillingstjenester et meget stort udvalg. For en bruger, som ved hvad han eller hun ønsker, og som typisk bestiller det samme hver gang, kan dette være en tidskrævende og unødvendig kompliceret brugeroplevelse.

Vi disrupter markedet

OneClickPizza går mod strømmen, og begrænser udvalget i app'en til de 5 mest populære pizzaer lige nu. Dette giver et overskueligt udvalg målrettet den enkelte bruger, hvilket gør hele købsoplevelsen mere brugervenlig og ikke mindst hurtigere. OneClickPizza udfordrer dermed markedet inden for bestilling af take-away mad ved at være en forenklet madbestillingstjeneste udviklet specielt til de brugere, som ved hvad de vil have.

OneClickPizza er et innovativt koncept bygget med udgangspunkt i simplicitet, og designet med brugeren i centrum. Med kun få klik og et swipe er din pizza på vej til dig.

 

Stringens i den visuelle identitet

oneclickpizza
One click pizza app
oneclickpizza
One click pizza app

Udnyttelse af den mobile platform

Vi kender brugerens lokalitet, og finder automatisk det nærmeste pizzeria. Ved brug af Facebook som registrering og mulighed for at gemme kreditkort-oplysninger, skal man kun udfylde sine oplysninger ved første login. Derefter indtaster man blot sin 4-cifrede pinkode, og dit næste måltid er kun få clicks fra at blive leveret.

Resultaterne og fremtiden

OneClickPizza er allerede blevet fantastisk modtaget - både hos pizzeriaerne og brugerne.

OneClickPizza bygger på et innovativt og brugervenligt koncept, der har potentialet til at disrupte markedet for madbestilling.

oneclickpizza

 

One click pizza app

Billeder fra projektet

One click pizza app

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil