Performance-analyse værktøj til professionelle fodbold scouts i danske topklubber

Eye4TALENT har valgt Adapt Mobile som deres nye app bureau i forbindelse med videreudviklingen af deres app, som er et cloud-baseret værktøj til scouting og performance-analyse af fodboldtalenter. Adapt Mobile skal således stå i spidsen for både redesign, IA, UX samt en ny brugergrænseflade på Mobile Scouting app’en.

iPhone 6 template i guld farve

Hvem bruger Eye4Talent

App’en er en kæmpe værktøjskasse til brug i professionel scouting på træningsbanen og på stadion.

App’en henvender sig til fodboldklubber i alle størrelser, forbund og agenter, der ønsker at lette deres daglige rutiner samt give dem en strukturering af rapporteringer.

App’en benyttes i flere store topklubber i Danmark og er på vej ud i Europa. Af kunder har Eye4Talent bl.a. FC. København, FC. Midtjylland og FC. Nordsjælland og Aab.

Orginale eye4talent logo i blå og sort

Stringens i den visuelle identitet

Kompleksitet og forbedret brugervenlighed

Kompleksiteten i app’en gjorde at Eye4Talent ønskede at blive udfordret på brugervenlighed og prioritering af indhold i app’en samt udvikling af disse ændringer.

Adapt Mobile har designet en komplet ny indentitet og brugerflade til Eye4talent. Fokus har været på hurtigt at kunne starte en analyse opgave af en spiller, og vurderer dennes potentiale. Derfor har vi bla. arbejdet med overlays og quick funktioner flere steder i app’en.

Tidligere sad scouts med notesblokke, og der var således ikke ensretning i måden at vurdere spillere og talenter på. Med app’en bliver det nemmere for talentspejdere at strukturere deres arbejde.

Derudover giver app’en trænere, spillere og analytikere muligheden for at analysere spillerne ud fra selvdefinerede kriterier i henhold til den kontekst, som de arbejder i.

Se flere eksempler her

Billeder fra projektet

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil