Medarbejdere i Dampskibsselskabet NORDEN A/S får nemmere ved at håndtere mails på mobilen.

Adapt fik til opgave at designe og udvikle en app til rederiet D/S NORDENs medarbejdere. App’en er en overbygning til NORDENs Microsofts Exchange miljø.

App’en skal sikre, at medarbejderne i forskellige lande kan arbejde på tværs af tidszoner og inddele deres projektmapper/mails i f.eks. teams, grupper eller det skib de arbejder på. På den måde bliver kommunikationen mellem NORDENs ansatte, samarbejdspartnere og kunder endnu bedre.
 

Stjernen i DS Nordens logo

iPhone 6 template i guld farve

Komplekse funktioner men
brugervenlig app

NORDEN har gennem flere år specialudviklet deres mailplatform ud fra et Microsoft Exchange miljø, så det er skæddersyet til NORDENs specielle behov.

Derfor havde vi en eksisterende base at arbejde ud fra, og vores primære opgave var at sætte fokus på brugervenligheden. Derudover så skulle identiteten i app'en tilpasses NORDENs øvrige platforme.

Selve udviklingen tog udgangspunkt i at minimere antallet af lag i app'en samtidigt med at vi gerne ville gøre det nemt og overskueligt at navigere for medarbejderen. Da app'en er et vigtigt arbejdsredskab har vi også haft fokus på at løsningen skulle være driftssikker.

 

 

Stringens i den visuelle identitet

DS Norden farve skala
DS Norden font designs
DS Norden font designs
DS Norden ikon designs

Det tætte samarbejde

I gennem processen med udviklingen af app'en har vi haft et tæt samarbejde med NORDEN. Det har været vigtigt i forhold til at der var sammenhæng med den eksisterende løsning. 

Vi har haft en løbende udrulning af app'en til medarbejderne, og det har derfor også været vigtigt for os hele tiden at få løbende feed-back, da de forskellige medarbejde i NORDEN - alt efter jobtype - har forskellig brug af app'en.

App'en blev lanceret medio 2014 og bliver løbende opdateret med nye funktioner. 

Ver más ejemplos aquí

Billeder fra projektet

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil