Responsive website og app til Monofer dosisberegner

Pharmacosmos bad Adapt Mobile om at designe og udvikle et nyt responsive website samt en app til værktøjet Monofer Dosing Tool, som henvender sig til læger og sundhedsfagligt personale, der anvender Monofer til jernbehandling af  deres patienter. 

App'en monofer dosis, hjælper læger med at beregne den rigtige mængde medicin

Et værktøj til læger og sundhedsfagligt
ansatte i hele verden

Monofer Dosing Tool henvender sig til læger og sundhedsfagligt personale, som anvender Monofer til jernbehandling af deres patienter. Udover responsive website er der også udviklet en app til både Android og iOS.

En del af en større platform

Pharmacosmos er ligeledes kunde hos Adapt A/S. Adapt har stået i spidsen for analyse, koncept, IA, design, implementering, test og support af Umbraco løsningen til Pharmacosmos. Læs mere om løsningen her

pharmacosmos orginal logo i blå farver

         Logo tekst

Stringens i den visuelle identitet

Farve elementer i monofer app
Skrifttype til monofer app
monofer design til app
monofer design til app

Et værktøj til behandling af patienter
med jernmangel

Monofer er et produkt, der bruges til at behandle personer med jernmangel, og er udviklet af Pharmacosmos. Monofer Dosing Tool er således et værktøj til at udregne, hvor meget jern en patient kan tåle, og om patienten kan nøjes med blot én dosis monofer.

Udviklet på Drupal platformen

Både app og website er udviklet på Drupal platformen, som muliggør, at vedligeholdelse kun foregår et sted. Derudover vil både website og app være tilgængelig offline, når brugeren har besøgt enten website eller app online. 

Billeder fra projektet

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil