Løsningen der giver dig overblikket over dit indbo

Mit Indbo tilbyder en hurtig og nem måde at få overblik over dit indbo på. Få styr på værdierne i huset, garagen eller sommerhuset én gang for alle. Ud over overblik så får du samtidigt den nødvendige dokumentation hvis uheldet skulle være ude.

App'en er udviklet til iOS og Android.

iPhone 6 template i hvid farve

Tryghed

Det er vigtigt for os at at du er tryg når du bruger Mit Indbo, og derfor går vi også meget op i sikkerheden.

Dine oplysninger og indbo skal være sikre ved os. Derfor er data om dine registrerede ejendele gemt i en sikker cloud database, og alle dataoverførsler krypteres med en 256-byte AES kryptering, som i dag blandt andet bruges af USA’s hemmelige tjenester og banker. Sammen med et godt og effektivt kodeord og 4-cifret pinkode, som du selv vælger, forbliver alle dine oplysninger garanteret private, og kan ikke spores tilbage til dig.

For at gøre det så sikkert som muligt beder vi ikke om nogle oplysninger der kan spore dine ejendele til dig eller en adresse. Vi beder kun om en e-mail og forsikringspolice. Vi beder ikke om navn, adresse, telefonnummer eller cpr. For din egen sikkerhed, opfordrer vi dig til ikke at skrive din adresse nogen steder i Mit Indbo.

 

Stringens i den visuelle identitet

Det får du med mit indbo

Overblik. Du kan dokumentere dit inbo, og få et hurtigt overblik over dine værdier. Skulle uheldet være ude, så har du hurtigt dokumentationen klar til forsikringsselskabet.

Nemt og brugervenligt. Det er nemt og hurtit at tage billeder og video af dit indbo og dine kvitteringer. 

Sikkerhed. Effektivt og anerkendt kryptering, så dine oplysninger forbliver private.

 

UI, UX og design

I den indledende proces med udvikling af app'en var fokus hele tiden på at det skulle være et brugervenligt værktøj. Dokumentationen af indbo, kan være en større opgave, og derfor er det altafgørende at app'en er en hjælp, som gør det nemt. 

Udover brugervenligehen har det været vigtigt at giver brugerne et godt og overskuetligt overblik over indbo i app'en.

 

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil