Produktkataloget Medicin Til Dyr udgives som app.

Veterinærmedicinsk Industriforening (VIF) udgiver årligt et produktkatalog, der giver adgang til information om veterinære lægemidler og andre produkter til dyr. Førhen var håndbogen kun tilgængelig i bogform eller via deres almindelige website. Men nu hvor opslagsbogen lægges ind i en app, vil dyrlæger, landmænd og studerende altid have “opslagsbogen” ved hånden.

Sort iPhone 6 template

Fokus på slutbrugeren

Med et stigende behov for løbende produktopdateringer, samt et ønske om at ramme en større målgruppe, virkede udviklingen af en app som en naturligt skridt for VIF. Adapt Mobile har der udviklet en app til iOS og Android, der fungerer som et professionelt digitalt opslagsværk for dyrlæger, landmænd, studerende og andre fagfolk i branchen.

Omfattende analysefase

Udviklingen af app’en tog udgangspunkt i en analysefase, hvor vi i Adapt Mobile var i tæt dialog med blandt andet dyrlæger og svinebønder, for at sikre at deres ønsker og behov blev opfyldt. Baseret på målgruppens ønsker, har vi udviklet en app med flere forskellige funktionaliteter, der sikre at alle interessenterne har et solidt og brugbart værktøj.
 

Tekst design for VIF - Medicin til dyr

Stringens i den visuelle identitet

App’en særlige funktionaliteter

App’en særlige funktionaliteter indeholder ud over en avanceret søgemaskine, en indbygget scanner, der gør det nemt og hurtigt at finde information omkring et produkt, hvis man er i besiddelse af pakken. Den indeholder en aktiv enhedsomregner der dækker alt fra vægt og rumfang til legemsvægt/hudoverflade. Endelig har brugeren mulighed for at favorisere og dele produktinformation med andre. App’en fungerer også i offline tilstand, så brugeren ikke behøver at bekymre sig om netværksdækningen.

Drupal som opdateringsplatform

Fra kundens synsvinkel er app’en baseret på CMS-systemet Drupal. Gennem denne platform har VIF mulighed for nemt at opdatere indholdet i app’en, og pushe nye udgaver at indholdet ud til brugerne fra dag til dag. Det gør det nemt og billigt for VIF at holde deres medlemmer underrettede med den nyeste information omkring produkterne.  

App’en blev lanceret i midten af september 2014.

Billeder fra projektet

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil