Nyt værktøj mindsker usikkerheden for udbudsfrister

Advokatfirmaet Kammeradvokaten har indgået samarbejde med os omkring udvikling af et webbaseret værktøj, der skal give deres mange kunder en bedre rådgivning og mindske usikkerheden vedrørende udbudsfrister.

Hvid iPad nano
fristberegneren
iPhone 6 template i guld farve
Kammeradvokaten forside for Fristberegner
Kammeradvokaten på iPhone for Fristberegner

Fristberegner

I tæt samarbejde med Kammeradvokaten har vi udviklet et gratis webbaseret værktøj, der har til formål, at beregne frister indenfor udbudsretten. Beregning af udbudsfrister kan ofte - selv for erfarne sagsbehandlere - give anledning til usikkerhed. Fristberegneren er derfor udviklet som et nemt og simpelt hjælpemiddel, der understøtter, at man får fastsat de korrekte frister i udbudsprocedurer.

Ved at stille en række ‘trin-for-trin-spørgsmål’ giver Fristberegneren dig oplysninger om, hvilke minimumsfrister der gælder for et konkret udbud, og hvornår disse minimumsfrister udløber.

Om Kammeradvokaten

Kammeradvokaten er et dansk advokatfirma, der fører og afslutter mere end 2.000 retssager årligt. Her beskæftiger deres omkring 380 medarbejdere sig inden for stort set alle juridiske rådgivningsområder og faciliterer juridiske processer, for både private virksomheder og offentlige myndigheder.

 

Stringens i den visuelle identitet

Farve element for Fristberegner pp
Font i Fristberegner app
fristberegneren
kammeradvokaten

Tæt samarbejde

Formålet med Fristberegneren er at gøre det nemt for brugeren at overskueliggøre frister inde for udbudsretten, hvilket er grunden til den simple grafiske opsætning. Designet er udarbejdet i tråd med kammeradvokatens egne visuelle identitet, hvor især farver, kasser og skrifttyper er let genkendelige.

Værktøjet er desuden responsivt, så det tilretter sig den platform kunden bruger, for at give den bedste oplevelse på tværs af devices. 

Kammeradvokaten på iPhone for Fristberegner

Billeder fra projektet

kammeradvokaten

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil