Hedebostien bringer børn og voksne tættere på naturen

De tre kommuner bag projekt ‘Hedebostien’; Roskilde, Greve og Solrød, har fået udviklet en digital formidling af den nye rekreative stiforbindelse der strækker sig mellem Roskilde Fjord og Køge bugt. Her har Adapt Mobile stået for udarbejdelsen af koncept, design samt udvikling af hjemmeside og app som fås til både iOS og Android.

iPhone 6 template i hvid farve
Hedebostien app
Hedebostien app

Nem adgang til både bevægelse, natur og kultur

Hedebostien er en ny spændende natur- og oplevelsessti, hvor man kan gå, cykle eller ride fra Roskilde Fjord til Køge Bugt. Formålet med den nye løsning er at forene stiens mange oplevelsesmuligheder i en samlet formidlingsløsning, der består af både en app og website.

App’en giver brugerne mulighed for at planlægge en rute, samt at få mere viden om landskabets natur- og kulturværdier gennem billeder, tekst og audioguide imens de befinder sig på og i nærheden af stien. Derudover henvender app’en sig også til de mindste med kategorien ‘leg og spil’, hvor der er mulighed for at skyde med en kompaskanon, og teste sin viden med udfordrende quizzer.

På grund af stiens utallige oplevelsesmuligheder er det endvidere gjort muligt at personliggøre brugerens profil, ved at filtrere i app’ens visninger ud fra deres specifikke interesser. 

Hedebostien app

      Roskilde logo i farver   

Stringens i den visuelle identitet

Hedebostien
Hedebostien app
Hedebostien
Hedebostien app

Formidling via app'en

Hedebostien sætter nye rammer for, hvordan man motivere til en kropslig oplevelse i naturen ved brug af mobilens teknologi. Den geografike placering bruges under Leg & Spil, hvor man bl.a. har mulighed for, at løbe fra skyttegrav til skyttegrav.

Med app’en har brugerne også mulighed for at modtage geografiske PUSH beskeder via. geofencing. På denne måde sikre man, at brugeren ikke går glip af relevante interessepunkter langs Hedebostien.

Både website og app er tilgængelig offline, når brugeren har besøgt enten website eller app online. Websitet er udviklet i Drupal, hvilket gør det nemt at vedligeholde og opdatere fra et og samme sted.

Hedebostien app

Billeder fra projektet

Hedebostien app

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil