Ny "begivenhedsrig" app

Danmarks største kursusudbyder, AOF, har i samarbejde med Adapt Mobile fået designet og udviklet en helt ny deleøkonomi-platform, nemlig GoJoin. Med GoJoin udfordrer AOF markedet og sig selv.

GoJoin giver alle mulighed for at blive undervisere - hvad end det er som arrangør af foredrag, træning, sprogundervisning eller et slag bordtennis. På samme måde har alle adgang til et spændende og varieret udbud af aktiviteter, events og kurser.

iPhone 6 template i guld farve
Gojoin app
Gojoin app

Lær nye ting i jordhøjde med andre

Med app’en ‘GoJoin’ er det muligt at blive inspireret og deltage i forskellige aktiviteter, kurser, events og foredrag. Det er også muligt at afholde egne aktiviteter, hvilket giver brugerne mulighed for at dele ud af sin viden og samtidig tjene penge på det.

Så hvadenten du ønsker at forbedre dine køkkenfærdigheder, prøve kræfter med udendørs træning eller altid har haft en indre drøm om at blive linedanser, så er det nu muligt med GoJoin.

Stort overblik over aktiviteter og tilmeldte

Gennem GoJoin’s inspirationsmenu får brugerne et hurtigt overblik over alt hvad der sker i deres nærområde. Opdager brugerene nogle aktiviteter, som de finder interessante, kan de tilføre disse til deres favoritter.

Da app’en både kan bruges af aktivtetssøgende og udbydere, kan brugeren nemt skifte mellem disse to profiler med ét enkelt klik, så app’en fremstår mere overskuelig. Som arrangør er der endda stillet en række statistiske redskaber til rådighed for nemmere at kunne følge med i udviklingen og tilmeldingen af sine aktiviteter med henblik på optimering.

Stringens i den visuelle identitet

Gojoin app
AOF GoJoin
Gojoin app
Gojoin app

Hvem er AOF

AOF er et innovativt oplysningsforbund, der består af mange lokale afdelinger i hele landet. De tilbyder kurser, foredrag og uddannelser, samt vejleder og aktiverer mennesker uden for arbejdsmarkedet. AOF er således til alle dem, som enten gerne vil videreuddannes, eller ønsker at udvide deres horisont.

Den gode proces

For AOF var der tale om et nyt koncept og forretningsområde, og derfor var det vigtigt med et grundigt forarbejde. Vi har indsamlet en stor mængde information bl.a. via field research, fokusgrupper og brugertests. 

Denne research har givet os et godt indblik i målgruppen, og GoJoin er efter lancering også blevet rigtig godt modtaget. 

 

Gojoin Logog

Gojoin AOF

Billeder fra projektet

Gojoin app

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil