Food and Fun er inspiration til lege og nem sund mad til børn fra 3-14 år

Kommiteen for Sundhedsoplysningen har bedt Adapt Mobile om at udvikle en app, som har til formål at forbedre livvstil for danske familier.

Sort iPhone 6 template
Food and Fun app
Food and Fun find idé

Sygdomsbekæmpende og
sundhedfremmende formål

Kommiteeen for Sundhedsoplysningen er en sygdomsbekæmpende, almennyttig forening. En af komiteens missioner er bla. at deltage aktivt i samfundets sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende arbejde.

UX og Design

Da app’ens målgruppe er danske børn i alderen 3-14 år, har vi i designteamet haft stor fokus på indbydende farver, let forståelige ikoner og billeder i app’en. Da brugerfladen og navigationen er båret af ikoner vil selv meget små børn kunne finde en aktivitet og forstå hvad det går ud på.
 

Det orginale logo for komiteenforsundhedsoplysningen

Det orginale logo for trygfonden i rød farve

Stringens i den visuelle identitet

Design elementer

Målrettet til den yngste målgruppe

Der findes i forvejen mange gode apps til voksne, men ingen af dem henvender sig direkte til børn og giver dem ideer og aktiviteter til sund mad og fysisk aktivitet. Derfor målretter app’en sig til børn i alderen 3-14 år samt forældre og bedsteforældre med børn i den alder, så de kan samles om en sund livsstil.

På hver aktiviteterne er delt op i 3 kategorier; Opskrifter, Ideer og Lege.
Desuden er hver aktivitet mærket med alderstrin, tid og om det er inde eller ude.

App’en udvikles til både iPhone og Android, og begge applikationer er lavet uden at kode hverken Objective-C eller Java, som ellers driver de to mobilstyresystemer iOS og Android. I stedet er open source-systemet Titanium Appcelerator benyttet, som gør det muligt at kode en applikation i Javascript og herefter køre den native på både iPhone og Android-mobiler. Det sparer både tid og gør den efterfølgende vedligeholdelse nemmere.

Se flere eksempler her
Food and Fun opskrifter

Billeder fra projektet

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil