Carl Ras Appen er håndværkerens foretrukne mobile e-handel

Carl Ras lancerede, som nogle af de første i Danmark, e-handel på mobilen med en app, og nu er de gået skridtet videre med en udvidelse af deres eksisterende app til iPad. App’en fås til både iOS og Android og gør det muligt at købe ind på farten, scanne stregkoder og bestille eller foretage pristjek og finde nærmeste engroscenter via GPS og meget mere.

iPad Nano template
 Carl Ras app'en på iPad version
Sort iPhone 6 template

Scan og køb mens du er på farten

App’en henvender sig til professionelle håndværkere, virksomheder og til gør-det-selv folket. For denne målgruppe er det netop oplagt at kunne scanne stregkoder på vareemballager via telefonens kamera, og derefter købe varen med blot et enkelt klik.

Digital selvbetjening i 2014

I efteråret 2014 udviklede Adapt Mobile i samarbejde med Carl Ras, en opdatering til den eksisterende app i form af en digital selvbetjening. Den fungeret således at en kunde med Carl Ras App'en installeret modtager en lokal notifikation, aktiveret med ibeacon teknologi, så snart han går ind i engroscenteret. Kunden kan således selv gå og scanne og til sidst vælge en leveringsmetoder der hedder "Levering i engroscenter". 

 

Det orginale carl ras logo i blå farve

Stringens i den visuelle identitet

E-handel skåret ind til benet

Carl Ras app og responsive site bygger på den oprindelige webplatform, men med egne templates dvs. vi i forbindelse med løsningen har taget bevidste valg om hvad der var vigtigt at få med på den mobile platform. Med andre ord så er løsningen optimeret og gennemtænkt mobilt. Desuden er der udviklet en produktmenu som skal gøre det nemt at finde det produkt man leder efter, blandt de ca. 27.000 produkter.

Håndværkernes rette værktøj

I foråret 2015 fik Carl Ras udvidet deres eksisterende app på den mobile platform med en ny version af deres iPad app. Dette skyldes håndværkernes stigende tendens til at anvende apps i deres arbejdsliv når der skal handles, og allerede i dag kan det noteres at 1 ud af 5 besøgende kommer ind på deres hjemmeside med en iPad.

Hvor den tidligere iPhone version førhen blot blev skaleret op i passende størrelse så den passende til en tablet, viser Carl Ras app’en til iPad nu det fulde site direkte fra carl-ras.dk. Derudover er den nye løsning blevet beriget med native funktionaliteter såsom en menu, for at udnytte hele skærmens bredde og højde og give en bedre brugeroplevelse til deres mange kunder.

Se flere eksempler her

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil