Populært app spil giver luft under vingerne!

Adapt mobile har i samarbejde med Xombat ApS udviklet det populære managerspil ‘Airline Manager’, som byder brugerne ind i et fantastisk univers som ejer af deres helt egen lufthavn.

- Ready for takeoff!

Forsiden på appen for Airline Manager
Mockup fra airline managers app

Et spil i flyvende udvikling

Blot få måneder efter udgivelsen af managerspillet, blev det allerede downloadet mere end 70.000 gange og populariteten har forsat været stigende. Airline Manager er nu downloaded over 190.000 gange, med mange brugere der dagligt holder deres lufthavn vedlige. Spillet er af højeste kvalitet og rated til 4 stjerner ud af 5 mulige, med mere end 13.000 reviews på Google Play.

Fra desktop til mobil

Oprindeligt var Airline Manager udviklet til Facebook, hvor brugerne kun havde mulighed for at spille via. en desktop computer. Men med mere end 2 millioner brugere, blev det besluttet at udvide spillet med en app til både Android og iOS. Brugeren har nu  mulighed for at spille selv når de er på farten og behøver blot at bruge Facebook login, så de slipper for at skulle huske på koder og andre profiloplysninger på tværs af platforme. 
 

Airline manager logo i blå farve

Stringens i den visuelle identitet

Arline Manager
airline Manager
airline Manager
Design elementer airline manager

Uendelige muligheder og funktioner

Airline Manager er et underholdende og udfordrende fiktivt univers, der gør brugeren til administrerende direktør med ansvaret for egen lufthavn og alt hvad det indebærer. Her er spillerens opgave at styre sit eget flyselskab, pleje sine medarbejdere, købe nye fly, udføre vedligeholdelser, administrere sæde konfiguration og meget mere. Det er endda muligt at planlægge og skabe nye ruter mellem mere end 3.000 lufthavne rundt om i verden, og investere i mere end 100.000 forskellige flyselskaber på aktiemarkedet.

Udover de mange gratis muligheder spillet tilbyder, har brugerne endvidere mulighed for at tilkøbe ekstra funktioner gennem in-app betaling.

Se flere eksempler her
Mockup fra airline managers app

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil