Gå ikke glip af festens højdepunkter med appen ‘Adapt event’

Vi har udviklet en event app i forbindelse med de mange fester og arrangementer, som vi afholder sammen med vores søsterselskab Adapt A/S

Til de store events såsom fødselsdage, fredagsbarer og cocktailfester, kan antallet af gæster ofte runde omkring 300 deltagere, hvilket gør det svært at kommunikere ud til dem alle samtidig. Vi besluttede os derfor for at gøre noget ved problemet, og endte med at udvikle en app til både iOS, Android og Apple Watch.

iPhone 6 template i hvid farve
Adapt event app forside
Adapt event app skrå højre

“Tak for en god fest!
- Pas på dig selv og kom godt hjem”

Med appen er det bl.a. muligt at udsende planlagte notifikationer aktiveret af iBeacons, som gæsterne automatisk modtager når de ankommer og når de igen forlader festen. Værterne har mulighed for at sende sine gæster push-beskeder, og brugerne kan også interagere med hinanden gennem appen. Her har de bl.a. mulighed for at tage billeder og optage videoer som automatisk kommer op på storskærm, ønske deres yndlingsnummer hos DJ’en, læse barens drinkskort og meget mere.

Vi elsker apps, og vi elsker at feste!

‘Adapt Event’ er udarbejdet ud fra ønsket om at kunne informere og påminde vores gæster om festens program, uden at være nødsaget til at skrue ned for musikken. Vi har valgt at bruge Drupal CMS for nemt at kunne ændre i indhold, hente billeder og videoer ned, samt opdatere og vedligeholde appen. Med Adapt Event er det altså muligt at personliggøre enhver fest så den passer til temaet, og der er ingen grænser for hvad der kan lægges ind i appen af interessante funktioner og indhold.

appicon event

 

Stringens i den visuelle identitet

adapt Event
adapt Event apple watch

Få barkortet lige ved hånden med Apple Watch

Appen er i første omgang udviklet til både iOS og Android, men kan nu også downloades til Apple Watch fra App Store. Apples smart watch blev udsolgt på under 24 timer ved dens første lancering, og wearables er et af årets største buzzwords. Dette er nogle af grundene til vi har valgt at udvikle appen til denne platform, selvom det intelligente ur endnu ikke er kommet på markedet i Danmark.

Med ‘Adapt Event’ til Apple Watch, er det muligt for gæsten at orientere sig i det brede udvalg af cocktails med det indbyggede barkort. Brugeren har endvidere mulighed for at se hvor lang tid der er til næste fest via. countdown timer, se og 'like' billeder fra festen... og selvfølgelig se hvad klokken er. 

- Se video fra Adapts fødselsdagsfest hvor appen blev taget i brug

Adapt event app cocktail kort

Kunden siger

Kontakt

Martin

Povlsen

Partner / Managing Director

Telefon: +45 71 996 995

Skriv e-mail
Martin Povlsen Partner / Client Director hos Adapt mobile kigger ned på sin mobil